| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
haki
|
Tarih: Çrş Şub 17, 2010 12:09 am Mesaj konusu: |
|
|
| haki demiş ki: | | haki demiş ki: | | haki demiş ki: | Arkadaslar selamlar..
Ankara' da bugun kitapcilardan ucretleri toplamaya gittim.. Imge sali gunu 12 ile 18 arasinda dost ise yine sali gunu 9 - 12 arasinda, turhan ise 10 tane daha getirin toplam odeyelim dediler.. bu arada imge 15 tane dergi daha dost ise 10 tane dergi daha istedi. yani toplam 35 tane daha fazladan siparis var..
Bu arada arkadaslar, ben is degisikligi, ev tasima, hastane, askeri hastane, esya toplama isleriyle ugrasiyorum.. dergi konusunda yardimci olabilecek arkadaslar var mi? |
 |
 |
Millet cuma gunu buyuk ihtimalle tasiniyorum Ankara' dan...  _________________ "Come in here, dear boy, have a cigar. |
|
| Başa dön |
|
 |
haki
|
Tarih: Prş Şub 18, 2010 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
| haki demiş ki: | | haki demiş ki: | | haki demiş ki: | | haki demiş ki: | Arkadaslar selamlar..
Ankara' da bugun kitapcilardan ucretleri toplamaya gittim.. Imge sali gunu 12 ile 18 arasinda dost ise yine sali gunu 9 - 12 arasinda, turhan ise 10 tane daha getirin toplam odeyelim dediler.. bu arada imge 15 tane dergi daha dost ise 10 tane dergi daha istedi. yani toplam 35 tane daha fazladan siparis var..
Bu arada arkadaslar, ben is degisikligi, ev tasima, hastane, askeri hastane, esya toplama isleriyle ugrasiyorum.. dergi konusunda yardimci olabilecek arkadaslar var mi? |
 |
 |
Millet cuma gunu buyuk ihtimalle tasiniyorum Ankara' dan...  |
 _________________ "Come in here, dear boy, have a cigar. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ayzek

|
Tarih: Cum Şub 19, 2010 9:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Ankaradan dergi işi ile ilgilenebilecek arkadaş yok mu?
vay be _________________ Üşeniyorum! Öyleyse yarın |
|
| Başa dön |
|
 |
haki
|
Tarih: Pts Şub 22, 2010 6:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar..
Buraya bir ton sey yazdim ancak sildim geri sonra, sadece uzerime almis oldugum sorumlulugu yerine getiremedigim icin emek veren butun arkadaslardan ozur diliyorum... _________________ "Come in here, dear boy, have a cigar. |
|
| Başa dön |
|
 |
ADALI

|
Tarih: Sal Şub 23, 2010 9:07 am Mesaj konusu: |
|
|
tefik abi nerelerdesin... _________________ HER ZAMANKİNDEN DAHA HAKLIYIZ, KAZANACAĞIZ |
|
| Başa dön |
|
 |
haki
|
Tarih: Cmt Şub 27, 2010 9:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Can sitare den alabildin mi dergi faturalarini? _________________ "Come in here, dear boy, have a cigar. |
|
| Başa dön |
|
 |
depdep
|
Tarih: Pzr Şub 28, 2010 9:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bursa'da ayın 7'sine kadar dergi almak isteyen olursa kitap fuarında bana ulaşabilir özel mesajla iletiş.me geçebilirizç |
|
| Başa dön |
|
 |
muratcan Misafir
|
Tarih: Pzr Şub 28, 2010 11:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar kaç zamandır imgeye uğruyorum dergimizin yeni sayısını göremedim yani ocak çıktımı bilmiyorum şubat sayısıda geçmedi elime yardımcı olacak varsa bana bi yazsın mutlu edersiniz beni |
|
| Başa dön |
|
 |
haki
|
Tarih: Pts Mar 01, 2010 12:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
| muratcan demiş ki: | | arkadaşlar kaç zamandır imgeye uğruyorum dergimizin yeni sayısını göremedim yani ocak çıktımı bilmiyorum şubat sayısıda geçmedi elime yardımcı olacak varsa bana bi yazsın mutlu edersiniz beni |
selam murat,
ardic kafede (turhan kitabevini ustunde) orda bulabilirsin, en son bir kactane vardi orda.. _________________ "Come in here, dear boy, have a cigar. |
|
| Başa dön |
|
 |
dilo1903

|
Tarih: Çrş Mar 10, 2010 3:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mersin Kitap Kulubüne bıraktığım dergilerden sadece bir tane satılmış bu durumda parasını da isteyemedim tabi. mersin idmanyurdulu taraftarlar başta olmak üzere mümkün olduğunca kişiye duyurmaya çalıştım ama demek ki başarılı olamamışım. para gönderemediğim için de çok üzgünüm.  |
|
| Başa dön |
|
 |
hayyam

|
Tarih: Çrş Mar 10, 2010 3:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
| dilo1903 demiş ki: | Mersin Kitap Kulubüne bıraktığım dergilerden sadece bir tane satılmış bu durumda parasını da isteyemedim tabi. mersin idmanyurdulu taraftarlar başta olmak üzere mümkün olduğunca kişiye duyurmaya çalıştım ama demek ki başarılı olamamışım. para gönderemediğim için de çok üzgünüm.  |
para konusunda sıkıntı yapma dilocan... satılsa idi elbette iyi olurdu. 2.sayı da umarım satış olur arık. |
|
| Başa dön |
|
 |
kartalpenCHEsi

|
Tarih: Çrş Mar 10, 2010 3:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
| muratcan demiş ki: | | arkadaşlar kaç zamandır imgeye uğruyorum dergimizin yeni sayısını göremedim yani ocak çıktımı bilmiyorum şubat sayısıda geçmedi elime yardımcı olacak varsa bana bi yazsın mutlu edersiniz beni |
Ardıc da son 3 tane , Ucuzca kitabevinde ise yaklasık son 50 tane vardı bitmeden yetiş  _________________ HALKIN TAKIMI |
|
| Başa dön |
|
 |
muratcan Misafir
|
Tarih: Prş Mar 11, 2010 1:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
| kartalpenCHEsi demiş ki: | | muratcan demiş ki: | | arkadaşlar kaç zamandır imgeye uğruyorum dergimizin yeni sayısını göremedim yani ocak çıktımı bilmiyorum şubat sayısıda geçmedi elime yardımcı olacak varsa bana bi yazsın mutlu edersiniz beni |
Ardıc da son 3 tane , Ucuzca kitabevinde ise yaklasık son 50 tane vardı bitmeden yetiş  |
ben elli tane olana gideyim daha uygun geldi bana  |
|
| Başa dön |
|
 |
|